KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Při nehodách v Havířově a u Opavy v noci zahynuli dva lidé

Dvě dopravní nehody se smrtelnými následky se staly v noci na sobotu v Moravskoslezském kraji. V Havířově na Karvinsku zemřel po střetu s osobním autem 54letý chodec. U Opavy náraz osobního vozu do stromu nepřežil 47letý muž, další tři muži ve vozidle byli zraněni.


Chodce v Havířově auto srazilo dvacet minut po půlnoci. „Záchranáři nalezli čtyřiapadesátiletého postiženého bez známek života. Muž při střetu s vozidlem utrpěl vícečetná vážná zranění, a to v oblasti hlavy, hrudníku a končetin, která byla smrtelná. Pacient jim podlehl ještě před příjezdem záchranné služby,“ uvedl mluvčí moravskoslezské záchranné služby Lukáš Humpl.

Mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková k nehodě sdělila, že 32letá řidička vozidla Audi A4 při projíždění křižovatky přehlédla na vyznačeném přechodu pro chodce muže, kterého přední částí vozidla srazila. „Policejní komisař zahájil úkony přečinu usmrcení z nedbalosti s trestní sazbou až tříletého vězení. U zemřelého byla nařízena soudní pitva,“ doplnila.

Druhá nehoda se smrtelnými následky se stala po druhé hodině na silnici spojující Opavu s Bruntálem, poblíž opavské části Vlaštovičky. „Záchranáři ošetřovali čtyři muže, kteří v automobilu cestovali. Všichni zůstali po nehodě zaklíněni ve vraku vozidla,“ sdělil Humpl.

„Sedmačtyřicetiletý muž nejevil po příjezdu záchranářů na místo události známky života. Jeho zranění byla smrtelná a na místě jim podlehl,“ informoval mluvčí záchranné služby.
Jak dále uvedl, 50tiletý muž utrpěl středně těžké až těžké poranění dolní končetiny a hrudníku, 35letý muž byl zraněn v oblasti horní končetiny, jeho stav se jevil jako středně těžký. Oba byli převezeni do opavské nemocnice.

Další muž ve vozidle ve věku 53 let utrpěl vážná zranění hrudníku, hlavy a horní končetiny. „Zasahující lékař jej uvedl do umělého spánku, provedl intubaci a zajistil přístrojem řízené dýchání,“ popsal Humpl a doplnil, že pacient byl vrtulníkem transportován do Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě.

„Řidič vozidla ze zatím neznámých příčin vjel do příkopu a narazil do stromu,“ řekl Právu mluvčí opavské policie René Černohorský s tím, že muž, který nehodu nepřežil, seděl na místě spolujezdce.


(Zdroj: Krimi Zprávy Havířov)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

HYNEK JIŘÍ
* 20.5.1987 pohřešovaný

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

MLYNÁŘÍK VÁCLAV
* 11.2.1969 pohřešovaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín